top of page
V+.png

Het volleyplus team

Volleyplus heeft een voorgeschiedenis die al teruggaat tot 1989. Toen richtten we zowel een bewegingsschool als twee kleine volleybalkampen op. Vrij snel weten steeds meer jongeren de weg naar onze kampen te vinden!
 

Vanaf 2005 is Volleyplus zich gaan uitbreiden. We bieden nu volleybalkampen aan in elke schoolvakantie. Op dit moment zijn we over het hele land te vinden van De Panne tot Genk en we vestigen ons zelfs in Cesenatico (Italië).​

Volleybal zit in ons bloed en is de reden dat we jaar in jaar uit met dezelfde passie, overgave en kwaliteit elke volleybaltraining aanbieden. Ons doel is om jongeren met ambitie en passie een kwaliteitsvolle begeleiding aan te bieden via trainingsmomenten en onze gekende stages. 

De kwaliteit die we vanaf aanvang nastreefden is enkel nog maar vergroot. Deze kwaliteit willen we ook behouden en benadrukken als 'Volleyplus filosofie'. We geven het op elk van onze kampen en weekendtrainingen met een groot volleybalhart mee en ook daar zijn we enorm trots op! Een grote factor die hieraan bijdraagt is het super toffe Volleyplus team. Elke volleyplus trainer wordt optimaal begeleid en hij/zij geeft op hun beurt kennis door aan de speelsters en spelers van hun club.

Voor wie?

Volleyplus is er voor jongeren die op zoek zijn naar een extra volleybaluitdaging. Op welk niveau jij ook speelt, binnen Volleyplus kennen we enkele specifieke doelgroepen die we onderbrengen onder verschillende thema's:

  • Mini: start to volleyplus voor kinderen tussen 4 en 8 jaar.

  • Junior: volledig begeleide volleybalstages en -kampen U13 - U17

  • Jeugd: volleybalkampen voor jongeren U15 - U19

  • Build Your Talent: zondagtrainingen voor jongeren U13 - U19

  • Volley-academy: clubaanvullend opleidingsmoment voor jongeren U15 - U19

Als organisatie staan we voor een kwaliteitsvolle volleybalopleiding voor jongens en meisjes die op zoek zijn naar een extra volleybal uitdaging afgespeeld in een vriendschappelijke sfeer.

Voor wie?
Door wie?

Door wie?

Fotoshoot (238)_edited.jpg

Julien Van de Vyver

voorzitter 
trainer

Julien is huidig trainer-coach van Târgu Mures (Roemenië). Julien heeft een palmares om U tegen te zeggen. Als trainer heeft hij ervaring op alle niveaus, zowel bij jongens als meisjes. Over de jaren heen was hij voormalig coach bij Topsportschool Vilvoorde alsook het Talentteam van Nederland.

20230929_Creative-CharleroiVolley-09898.jpg

Jutta Van de Vyver

ondervoorzitster
trainster

De dochter van... Jawel, Jutta is naast Ilka een van de dochters van Julien. Volleybal is haar met de paplepel in de mond meegegeven en ook haar hart loopt er van over. Jutta is setter van Charleroi Volley en de Yellow Tigers. Naast haar eigen carrière helpt Jutta ook jongeren om het beste uit zichzelf te halen, dit als trainster in Asterix en natuurlijk ook bij Volley+!

Luc_edited.jpg

Luc Fermont

secretaris

trainer

Luc zijn grootste drijfveer is de nieuwsgierigheid hoe hij spelers en speelsters kan laten groeien. Zijn ontwikkeling als trainer wordt steeds geprikkeld door de verschillende clubtrainingen en stages die hij dag in dag uit mee begeleidt. 

Deze drijfveer komt perfect overeen met de gedachtegang van de Volley+ familie.

Fotoshoot (33)_edited.jpg

Wendy Vandekerckhove
trainster

Wendy geeft al meer dan 20 jaar training in alle jeugdcategorieën. Zelf als speelster was ze kapitein van haar team, waardoor ze mede de rol opnam als de 'trekker' van het team. Iedereen die bij haar in het team zit zal 100% trainen. Dit neemt ze mee in haar trainerscarrière en dus ook bij Volley+!

Jasmine_edited.jpg

Jasmine Delaere

trainster

Momenteel hangen Jasmine's volleybalschoenen al aan de haak. Wist jij dat Jasmine zelfs tot in Liga B heeft gespeeld? Als trainster ging ze al van start op haar 15e en heel snel kwam ze in contact met Julien. Ondertussen heeft Jasmine reeds van het trainerschap op zowat alle niveaus geproefd, maar het opleiden van jongeren bevalt haar tot op heden het meest! Samen met de Volley+ collega's steeds weer jongeren naar hun beste niveau kunnen begeleiden schept dan ook zeer veel voldoening!

Fotoshoot (32)_edited.jpg

Stephan Soers

trainer

Als speler hing Stephan zijn volleybalschoenen aan de haak net voor het jaar 2000! Tijdens zijn eigen volleybalcarrière zette Stephan z'n eerste trainersstapjes op verschillende damesniveaus. Met behulp van al de ervaring behaalde hij zelfs een Instructeur B-diploma. Sinds 2014 is hij een vaste trainer binnen de Volley+ familie!

Eddy_edited.jpg

Eddy Van Cauwenberghe
trainer

Wist jij dat Eddy meer dat 10 jaar training heeft gegeven aan onze andere V+ trainster Wendy? Samen hebben ze heel wat titels en promoties behaald! Eddy zijn motto is: 'Je bent nooit te oud om bij te leren' en dit is een van zijn drijfveren om mee aan te sluiten bij ons kwalitatief trainerskorps!

bottom of page