top of page
2022 DSC_0008_edited.jpg

Zomerstage De Panne I

ZOMERSTAGE

J club De Panne

14 - 19 jaar

5 -  9 augustus 2024

Formule

Interne volleybalstage aan de Belgische kust!

Volleybal

Training o.l.v. Julien Van de Vyver & andere opgeleide volley+ trainers

Programma

Leerrijke volleybalvakantie met fysieke activiteit aan prachtige duinen  & elke avond een super avondactiviteit.

Prijs

€389

Een volleybalvakantie aan de prachtige duinen van De Panne?

Zin in een week vol spel, fun en veel volleybal? Dan is dit jongeren De Panne kamp iets voor jou! Ons Volley+ team staat voor je klaar om samen met de gehele groep de avontuurlijke, sportieve week aan te gaan. Kom je dus alleen of met andere vrienden, iedereen zal binnen no time als één grote vriendengroep de week in De Panne aangaan! Je kan dagelijks op je eigen topniveau trainen o.l.v. Julien Van de Vyver en geassisteerd door verschillende andere V+ opgeleide trainers.

2022 IMG_6004_edited.jpg

ZOMERSTAGE
DE PANNE I

ZOMERSTAGE DE PANNE I

De zomerstage De Panne I bevindt zich net achter de duinen in het jeugdverblijf J-club aan onze Belgische kust in De Panne! De locatie is ideaal gelegen want op wandelafstand bereiken we de gloednieuwe sporthal en het strand. Het volleybalkamp is opgebouwd rondom volleybaltrainingen onderverdeeld in techniek, taktiek en fysiek, aangevuld met verschillende georganiseerde animatie en rust. Fun gegarandeerd!

Gedurende de hele week van de zomerstage De Panne I zal het Volleyplus-team

dag en nacht voor jou klaarstaan, de beste trainingen voor je geven en de tofste activiteiten organiseren. Uiteraard kan je met al je vragen en opmerkingen bij hen terecht, maar ook voor een leuk gesprek en avontuurlijke verhalen over hun eigen volleybalcarrière staat ons team voor jou klaar!

VOLLEYBAL

Volleybal is natuurlijk waarom je met volley+ op volleybalvakantie gaat! Dagelijks trainen we 4u. Binnen deze uren komen de verschillende volleybalelementen nl. techniek, tactiek en fysiek aan bod. Met behulp van video-analyse en de kennis van onze volley+ trainers begeleiden we jouw kind naar zijn/haar persoonlijke top!

 

Met 20 uur training en vele andere activiteiten hoef jij je geen enkel moment te vervelen op deze zomerstage! Het avondprogramma zit vol andere activiteiten. Je beleeft met een toffe groep een week vol volleybal, vriendschap en fun. Het volpension is inbegrepen, dus je kan iedere dag aanschuiven voor verse en gezonde maaltijden. Uiteraard houden wij rekening met de vegetariër, de vleeseter en de veganist. Als dit voor jou van toepassing zou zijn gelieve dit te melden bij je inschrijving.

LOCATIE

Aan de Belgische kust en grenzend aan Frankrijk ligt De Panne, de badplaats gekend van Plopsaland. Het jeugdverbijf J-Club is uniek gelegen te midden van duin en bos, vlakbij de zee van De Panne. Het domein en de naburige omgeving zijn de perfecte locatie om jongeren vakanties te organiseren!

VERVOER

De Panne is de meest westelijke plaats van België en de meest zuidelijke badplaats aan de Belgische Kust. Het fijne aan ons België landje is dat het voor eenieder van ons niet zo heel ver van huis is.

Maandag 5 augustus kan je inchecken tussen 8u00 en 8u30 in de Zomerstage en vanaf dan is je volleybalkamp week begonnen. Vrijdag 9 augustus sluiten we af en tussen 16u15 en 16u30 kunnen de deelnemers opgehaald worden.

De J-club De Panne is makkelijk bereikbaar met de auto.

Er ligt een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. 

Het adres van het jeugdverblijf J-Club De Panne:

Blauwe Distelweg 2

8660 De Panne

PRIJS

Het inschrijvingsgeld bedraagt €389. Je inschrijving is pas geldig na de betaling van het voorschot. Informatie i.v.m. de betaling vind je in de bevestigingsmail. 

De stage wordt enkel terugbetaald indien je een geldig doktersattest voor je afwezigheid kan voorleggen.

bottom of page