top of page
2022 DSC_0037_edited.jpg
2022 IMG_5627_edited.jpg
1697534025183.jpg

Zomerstage Lombardsijde

ZOMERSTAGE

Vakantieverblijf De Zeekameel

11 - 17 jaar

7 - 11 juli 2024

Formule

Interne volleybalstage

Volleybal

Training o.l.v. Julien Van de Vyver & andere opgeleide volley+ trainers

Programma

Leerrijke volleybalvakantie met up-to-date volleybalkennis op maat van elke deelnemer.

Prijs

€389

Een volleybalvakantie aan zee bij het begin van de zomervakantie?

Zin om samen met je vrienden een extra volleybal en fun week te beleven? Tijdens ons eerste kamp van de zomervakantie bieden we al technische en tactische trainingen. Wil jij extra progressie maken? Let's train all together!

1697533997149.jpg

Zomerstage Lombardsijde

ZOMERSTAGE LOMBARDSIJDE

Het eerste volleybalkamp van volley+ vindt plaats aan de Belgische kust, Lombardsijde. Tijdens de zomerstage Lombardsijde slapen we in het vakantieverblijf De Zeekameel, gelegen aan de rand van duin en polder en op een boogscheut van zee en strand. Vanaf onze slaapplaats is het een paar minuten met het openbaar vervoer naar de nieuwe sporthal van Middelkerke of Nieuwpoort en krijg je training van onze eigen volley+ trainers! Daarnaast is het programma gevuld met leuke activiteiten en beleef je met een toffe groep een week vol volleybal, actie en fun. Het volpension is inbegrepen, dus je kan iedere dag aanschuiven voor verse en gezonde maaltijden.

VOLLEYBAL

Volleybal is natuurlijk waarom je met volley+ op volleybalvakantie gaat! Dagelijks trainen we 5u. Binnen deze uren komen de verschillende volleybalelementen nl. techniek, tactiek en fysiek aan bod. Met behulp van video-analyse en de kennis van onze volley+ trainers begeleiden we jouw kind naar zijn/haar persoonlijke top!

Vraag gerust eens naar de trainers hun speel- en trainingservaring van over heel België en sommige zelfs de hele wereld, ze zullen je dit graag in geuren en kleuren vertellen.

 

Met 16 uur training en vele andere activiteiten hoef jij je geen enkel moment te vervelen op deze zomerstage! Het avondprogramma zit vol andere activiteiten. Je beleeft met een toffe groep een week vol volleybal, vriendschap en fun. Het volpension is inbegrepen, dus je kan iedere dag aanschuiven voor verse en gezonde maaltijden.

LOCATIE

Onze slaaplocatie van de zomerstage is in De Zeekameel.

Adres vakantieverblijf De Zeekameel:

Lombardsijdelaan 235
8434 Lombardsijde-Westende

De trainingen gaan door in sporthal Middelkerke:

Vita Krokodiel 

Westendelaan 96

Zondag 7 juli kan je inchecken om 8u30 in de Zomerstage en vanaf dan is je volleybalweek begonnen. Donderdag 11 juli sluiten we af rond 16u30 en kunnen de deelnemers opgehaald worden.

PRIJS

Het inschrijvingsgeld bedraagt €389. Je inschrijving is pas geldig na de betaling van het voorschot (informatie vind je in de bevestigingsmail).

De stage wordt enkel terugbetaald indien je een geldig doktersattest voor je afwezigheid kan voorleggen.

bottom of page