top of page
PHOTO-2022-04-14-20-34-27_edited.jpg

Paasstage Lombardsijde

Vakantieverblijf De Zeekameel

11 - 16 jaar

14 - 17 april 2025

Formule

Interne volleybalstage

Volleybal

Training o.l.v. Julien Van de Vyver & andere opgeleide volley+ trainers

Programma

Leerrijke volleybalvakantie met up-to-date volleybalkennis op maat van elke deelnemer.

Prijs

€352

Een volleybalvakantie aan zee tijdens de paasvakantie?

Zin om een week samen met je vrienden een extra volleybal en fun week te ervaren? Deze paasstage biedt extra intensieve technische en tactische trainingen op het einde van je eigen seizoen! Zin om extra progressie te maken? Let's train all together!

PHOTO-2022-04-12-12-39-39_edited.jpg

Paasstage Lombardsijde

PAASSTAGE LOMBARDSIJDE

Volley+ organiseert een extra topstage tijdens de paasvakantie! Een 4-daagse interne stage met overnachting in de Zeekameel te Lombardsijde. We verplaatsen ons met het openbaar vervoer naar de trainingshal in Middelkerke waar je training krijgt van onze top volley+ trainers.

VOLLEYBAL

Elke trainingsdag (4u) komen de verschillende  volleybalelementen nl. techniek, tactiek en fysiek aanbod. Met behulp van video-analyse en de kennis van onze volley+ trainers begeleiden we jouw kind naar zijn/haar persoonlijke top!

Het avondprogramma zit vol andere activiteiten. Je beleeft met een toffe groep een week vol volleybal, vriendschap en fun. Het volpension is inbegrepen, dus je kan iedere dag aanschuiven voor verse en gezonde maaltijden.

LOCATIE

Onze slaaplocatie van de paasstage is in De Zeekameel.

Adres vakantieverblijf De Zeekameel:

Lombardsijdelaan 235
8434 Lombardsijde-Westende

 

Maandag 14 april kan je inchecken vanaf 8u30. We sluiten af op donderdag 17 april tussen 17.00 en 17.30 en kunnen de deelnemers opgehaald worden in de Zeekameel.

PRIJS

Het inschrijvingsgeld bedraagt €352. Je inschrijving is pas geldig na de betaling van het voorschot. Informatie i.v.m. de betaling vind je in de bevestigingsmail. 

De stage wordt enkel terugbetaald indien je een geldig doktersattest voor je afwezigheid kan voorleggen.

bottom of page